2013 m. kovo 30 d., šeštadienis

Dėmesio!

Pirmadienį užsiėmimai NEVYKS. Begalinės išmonės, ruošiantis Velykoms, ir sėkmės margučių ridenimo varžybose!!!! :)

2013 m. kovo 24 d., sekmadienis

Kovo 8-osios akimirkos

Kovo 8-osios koncertukas buvo nedidelis, bet labai jaukus. Vakaras, kai oras buvo tiesiog persisunkęs moteriško paslaptingumo ir...norėjosi švęsti. Tiesiog šviesu, gražu ir... labai gera.

Su 12 val. grupės merginomis
 Inga, Sigita ir jų mokinės
 Su 12 val. grupės merginomis

2013 m. kovo 8 d., penktadienis

Pirmadienį užsiėmimai VYKS

Mielosios,

kadangi šokių mėgėjoms pats geriausias šventimo būdas yra šokti, pirmadienį visos renkamės į užsiėmimus. Vyks ir dieninis (12 val), ir vakarinis (18.45 val) užsiėmimai.

Smagaus šventinio savaitgalio!!!

(Akimirka iš šio vakaro šventės)

Kovo 8-oji

Vakar turėjau šiek tiek laiko pabendrauti su draugais užsienyje. Ir man labai parūpo, kaip kovo 8-oji švenčiama pas juos. Gal yra kokių nors ypatingų tradicijų?.. Pasirodo, norvegai kovo 8-osios nemėgsta dėl lyčių lygybės, t.y. jeigu neturime vyrų dienos, tai neturėtume švęsti ir Moters dienos. O egiptiečiai apie tokią dieną... nieko nežino. Taigi pasidžiaukime tuo, kad gyvename tokioje nuostabioje šalyje Lietuvoje, kur vieną dieną metuose galime atvirai didžiuotis, džiaugtis ir švęsti tiesiog dėl to, kad esame MOTERYS! Nuostabios, žavingos ir kiekviena savaip ypatinga... MOTERIS. Su visų mūsų švente!

2013 m. kovo 6 d., trečiadienis

Švęskime kovo 8-ąją!

Kovo 8 d. 16.30 val. Bitės suaugusiųjų mokymo centre (Žirmūnų g. 32) rengsime nedidelį koncertuką Moters dienos proga - padovanosime aplinkiniams, o kartu ir sau, šventę:) Kviečiame prisijungti visus, norinčius paminėti šią gražią datą!

2013 m. kovo 3 d., sekmadienis

„Eurodances 2013 – Open World Cup to IDF World Championship“

Šeštadienį Panevėžyje įvyko tarptautinis konkursas „Eurodances 2013 – Open World Cup to IDF World Championship“. Rezultatas - antra vieta Oriental suaugusiųjų kategorijoje. Valio!