2013 m. rugsėjo 13 d., penktadienis

Laikas pradėti!..


Jau antra savaitė, kai daugelis po truputį bandome įsivažiuoti į naują ritmą. Įdomi ta naujų mokslo metų pradžia, bet oi kokia nelengva!
Rytais keltis tenka anksčiau, nes nauji darbai rugsėjį tiesiog užplūsta, kaip, beje, ir mašinos miesto gatves. Tenka tiek daug naujo suvokti, atsiminti, įgyvendinti...Net ir oras kažkoks neaiškus - pažiūrėjęs pro langą, apsirengi vienaip, bet išėjęs į lauką supranti, kad visiškai nepataikei, ir labai nudžiungi, jeigu dar turi keletą minučių palėkti namo ir persirengti. O jei vakare pamiršai uždaryti langą, ryte tenka šiurpti iš šalčio... 
Kartais net pagauni save suirzusį ir burbantį, kokia paika ta naujos pradžios idėja, apie kurią dar prieš keletą savaičių su lengvu jauduliu svajojai...

BET! Baigiasi jau antra rugsėjo savaitė. Liko dar viena ir mūsų kasdienio gyvenimo naujovės, kurios kartkartėmis priverčia pasijusti tarsi įsuktam į viesulo verpetą, taps įpročiu. O jeigu netaps - vadinasi, buvo nereikalingos. Bent šiuo momentu. Ir norint bus galima jas išbandyti, pasitaikius artimiausiam naujų pradžių laikui :) Juk jų kasmet būna bent 2! :)
Po truputį visi mūsų nauji planai, darbai, tikslai įgis aiškesnius pavidalus, suguls į reikiamas lentynėles, kur juos nesunkiai rasime. O su įpratimu ateis ir aiškumas ar bent jau suvokimas, kuria linkme judėsime artimiausią pusmetį... Vargu tik ar oras taps pastovesnis - nors jis mūsų šalyje gal tuo ir žavus, kad sugeba kaskart nustebinti?.. :)

Rugsėjis - naujų idėjų ir nuostabių pradžių metas. O pilvo šokių pamokos - tarsi ramybės oazė tame visuotiniame sąmyšyje. Ar taps jos vienu iš naujųjų įpročių?.. :)

Iki pasimatymo šokių salėse!


Su meile,
Sigita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą